Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съвместно с треньорското ръководство на клуба предприеха крути мерки в отбора след изненадващата загуба от Септември с 2:3, научи БЛИЦ. 

Meдията ни узна, че от тима са изхвърлени цели трима футболисти, а един е с последно предупреждение. 

Славия преждевременно прекратява договорите на Ранди Онуоха, Стефан Ашковски и Тейнур Марем. Клубът дава последен шанс на халфа Славчо Шоколаров да докаже, че заслужава мястото си на "Овча купел".

До извънредните действия се стигнало след разговор между Стефанов и Златомир Загорчич. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Решихме да не правим повече компромиси с хора, които не дават всичко от себе си за доброто представяне на Славия. При следващ подобен случай на безобразни действия от страна на футболистите ще предприемем още по-тежки мерки. Славия е велик клуб с богата история и държи на своята идентичност", заяви пред БЛИЦ Венци Стефанов. 

Президентът на Славия анонсира пред медията ни, че още в следващите кръгове треньорското ръководство ще даде път на младите таланти от школата на "белите", защото вярва, че те знаят какво представлява Славия и ще защитават честта на клуба. 

"Ще продължим линията на налагане на наши млади дарования. Ние сме клуб, който много разчита на младите български състезатели и сме го доказали", подчерта президентът на Славия.
ИВАЙЛО КРАЧУНОВ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019