Представителният отбор на Славия ще има 11 национални състезатели за предстоящите международни срещи. Трима от "белите" ще представляват мъжкия ни национален отбор, цели шест ще бъдат играчите, които ще се борят срещу Полша за младежите, и един ще помага на отбора ни до 19 г. Карл Фабиен пък ще участва с Мартиника в новия цикъл на Лигата на Нациите в зона КОНКАКАФ. 

Съобщението на "белите":

11 национални състезатели ще представляват Славия по време на прекъсването в началото на месец Септември. 10 от нашите момчета ще защитават България. Ето и кои са те:

България

- Светослав Вуцов

- Ертан Томбак

- Иван Минчев

България младежи

- Мартин Георгиев

- Велко Йеленкович

- Кристиян Стоянов

- Чунг Нгуен До

- Роберто Райчев

- Мартин Сораков

България до 19 години

- Васил Казълджиев

Мартиника

- Карл Фабиен

Мъжкият ни представителен отбор гостува на Беларус на 5 септември в унгарския град Залаегерсег, а на 8 септември е домакин на Северна Ирландия на стадион "Христо Ботев” в Пловдив.

Младежите от своя страна са домакин на Полша на 10 септември на стадион "Александър Шаламанов". Мачът е с начален час 19:00.

"Лъвовете" до 19 години ще проведат тренировъчен лагер в Малта, където ще изиграят няколко двубоя.

Мартиника пък стартира новия цикъл на Лига на Нациите в зона КОНКАКАФ. На 6 септември Карл Фабиен и съотборниците му гостуват на Гватемала, а три дни по-късно приемат "златните ягуари" от Гвиана