Старши треньорът на Славия Александър Тарханов бе разочарован от третата поредна загуба, този път от Ботев (Пловдив) с 2:3 при гостуването от третия кръг на Първа лига. Според него многото пропуски на играчите му са решили изхода от срещата.

"Първото полувреме трябваше да водим с 5:0, не успяхме да вкараме. Второто получихме получихме червен картон, после втори червен картон. През  първото полувреме играчите си взаимодействаха много добре с Йомов, затова в средата имахме голямо преимущество. Едно положение имаха и го вкараха", коментира специалистът.

"Футболът е такава игра, че трябва да се вкарват голове. Създаваме достатъчно положения, но не можем да ги реализираме. Буров е млад футболист, започна да нервничи, затова получи червен картон. Вторият жълт според нас не трябва да се дава. За Марио Кирев не видяхме, но той каза, че не е направил нищо, за да получи червен картон", каза още той.

"Загубите се отразяват на целия отбор. И с ЦСКА трябваше да спечелим, винаги ни вкарват така. Не се караме затова, че правим грешки, защото играем добре. Единствено, че не вкарваме и отзад понякога правим детски грешки", завърши Тарханов.

Всичко за Първа лига - ТУК
ТВ програма на Първа професионална лига