ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите след победата на своя тим с 1:0 над Ботев (Враца).

Босът коментира тегленият днес жребий за Купата на България, които постави ЦСКА на пътя на "белите". Други теми в изказването му бяха селекцията в тима и националният отбор по футбол.

"Отлепихме. Трябваше да е по-резултатна победата, ама трябва и да могат да вкарват. Добре че не стана "ако не вкарваш, ти вкарват". Момчетата се раздадоха, играха на предела на възможностите си, което е добре. ЦСКА за Купата на България? Има мач с Янтра, чакай, не слагай тигана, преди да хванеш рибата. Няма слаби отбори, без значение, аз не подценявам никой клуб. 

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Въпросът за селекцията трябваше да го зададеш на преждеговорещия тук (б.р. Златомир Загорчич) - аз съм телевизор без говор, казват ми кого искат и кого не искат.

Новият селекционер да гледа внимателно мача и този, който беше на вратата на Славия. Националният отбор трябва да играе пред публика и в София, това е истината! Всички други експерименти - идете там, идете насам, да ги разхождаме като панаирджийска трупа, няма смисъл. Мач без публика е пълна глупост", заяви Стефанов.