Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази задоволството си от успеха на тима с 2:1 над Черно море в среща от 21-ия кръг на Първа лига.

"Момчетата се бориха през целия мач. Доволен съм, че се хвърлиха мъжки. Играха и мисля, че заслужено победиха. Така трябва да продължаваме, Черно море е труден съперник. "

"Сердер Сердеров? Той е футболист на Славия. Ако някой е правил спекулации, дръжте сметка на този, който приказва глупости. Аз не съм казал, че ще гои продаваме. Той е наш играч и ще продължи да вкарва за нас".

"Вижте, днес е Сирни заговезни и ние не прощаваме, а бием. Аз нито съм НАП, нито съм Майка Тереза, за да се притеснявам за финансовото състояние на другите. Знам как се гърчим ние, за да връзваме двата края. Знам, че се изсипват тонове мастило, че Славия това, Славия онова. За последните две години и трите софийски гранда отидоха в канала. Така става, когато само надуваш гайдата, харчиш и накрая нищо. Ние в Славия залагаме на нашите момчета. Сигурен съм, че след време те ще са гръбнакът на националния отбор на България".

Следете с БЛИЦ: Tрансфери и зимна подготовка
Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига