Славия може да стане клубът с най-малък бюджет, който ще представлява България в Европа. Това призна президентът на „белите" Венцеслав Стефанов пред „Меридиан Мач“.

Бюджетът на най-стария столичен клуб е около 1,3 млн. лева, а годишните разходи на всички останали наши тимове, участвали в Европа през последните над 10 години са в пъти по-големи.

„Показахме, че следвайки нашата философия, можем да се класираме в Европа, стига да победим Монтана. Други като ЦСКА и Локо (Сф), които се биеха в гърдите през последните няколко сезона, а сега са във „В" група и „А" окръжна. Докато ние нямаме и стотинка дълг и разчитаме предимно на футболисти от школата си", обяви Стефанов.

„Дали очаквам повече публика за срещата с Монтана? Не, не очаквам! Който си обича Славия, винаги е на стадиона и ни подкрепя. Онези, които обиждат младите ни футболисти, изобщо не искам да ги коментирам. Аз нямам идея те какво искат. Вижте, ЦСКА е във „В" група, но на финала с Монтана имаше 35 000 фена. Когато обичаш своя отбор, нищо не може да те накара да не отидеш на стадиона", допълни босът на „белите“.

Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!