ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе доволен след успеха с 2:0 в домакинството срещу Пирин (Благоевград) от 19-ия кръг на efbet Лига, а на излизане от стадиона заяви, ще бъде престъпление, ако ръководителите на "орлетата" допуснат изпадане на тима от елита.

„От резултата и от играта през първото полувреме съм много доволен. През второто полувреме свалихме гарда, но щом побеждаваме, аз съм доволен“, каза Венци Стефанов на излизане от стадион „Александър Шаламанов“.

„Ние Купата си я взимаме, когато си искаме. Не сме пожелали, не сме я взели. Ще поговоря с тях и може и това да се случи“, сподели босът за скандирания на привържениците.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Това, което виждам аз, особено на днешния мач, някъде се вършат престъпления. Такъв отбор като Пирин ако допуснат да изпадне, ръководството и всички там, това е престъпление. Имат много млади и талантливи деца. Това е люпилня на футбола в България и трябва да се направи нещо да се спаси в този отбор. Виждам сериозен спад в Локомотив Пловдив. Левски не искам да ги коментира, защото като кажеш нещо там, викат, че всички са срещу тях. ЦСКА изигра силно второ полувреме в Стара Загора. Лудогорец очаквано победи. Не виждам някакви изненади в момента“, коментира Стефанов двубоите от изминалия кръг в шампионата.

„Пожелавам да бъдем в Европа. Пожелавам здраве, най-вече здраве, здраве, здраве на всички. На нашите футболисти, на техните семейства и на всички вас“, завърши той.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК