ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив) не само мача на "Александър Шаламанов", но и срещите от миналия кръг на пълни стадиони: Ботев Пловдив – Левски и ЦСКА – Лудогорец. Босът на "белите" недоволства, че "армейците" и "сините" още не са платили счупените от феновете им седалки на стадиона.

„Когато не вкараш, ще ти вкарат. Хората са казали – вързан поп, мирно село, вкарай 2-3 гола и после си гледай кефа. Ние великодушно пропускаме и затова така се получава. Ако аз съм старши треньор, ще ти кажа какво мисля. Събраха се много мачове, в които изпускаме инициативата в последните минути и противникът бележи. Дано се поучат от грешките си“, сподели Стефанов за мача със "смърфовете".

За местата в първата шестица босът на "белите" е категоричен: „Тия сметки са малко без кръчмар. Като правиш такива сметки, винаги става грешка. Ние трябва да бием, пък да става каквото ще. Лошото е, че в много мачове не успяваме да си вземем това, което ни се полага. От началото на пролетния полусезон някъде ни ощетиха, някъде се самоубихме. Тук един мач противникът имаше едно положение и то стана гол. За съжаление накрая ние сме от губещата страна с къса скамейка“.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Венци Стефанов коментира и счупените от феновете на ЦСКА седалки на стадион „Александър Шаламанов“: „Те от Левски още не са платили, ти за ЦСКА питаш. Имаш да взимаш. Те не са ни платили за Андреа Христов, от Полша за Нгуена, изобщо хората си я карат през просото яваш яваш. Дай Боже ФИФА, УЕФА и у нас да ударят по масата, защото това показва, че законите и редът не се спазват.

"И за ЦСКА, и за Левски трябва да има сериозни санкции, защото да счупиш чужда собственост безнаказано, а след това да претендираш, че наказанието ти е голямо, е нахалство, огромно нахалство. Уважавам много публиката на ЦСКА и не очаквах, че ще направят това, което направиха феновете на Левски“, каза Стефанов за наказанието на ЦСКА.

„При Ботев имаше дълго чакан стадион. Ние също дълго чакаме. За нас няма ред. До ЦСКА и Лудогорец. Това беше мач, който трябваше да се реши кой да бъде първи и кой втори. Лудогорец си взе своето и ЦСКА трябва да е догонващ, което е по-трудно“, коментира Стефанов мачовете на „Христо Ботев“ и „Българска армия“.

„Не, ако Лудогорец продължава като нас аристократично да пропуска положения, може да ги накаже някой доста по-непретенциозен от ЦСКА“, завърши Стефанов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК