ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача в "Овча купел" певицата Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи пореден любопитен коментар. Toй говори след победата с 1:0 над Черно море от 17-ия кръг на Еfbet Лига. Следващата среща на "белите" е гостуването на Левски на 12 ноември (събота).

"Доволен съм най-вече, че момчетата ни - българчетата, превъзхождат чужденците в другия клуб, и че с българи можем да победим всеки отбор. Това първо. Второ - искам да кажа на всички колеги, които имат нещо общо с футбола, понеже в момента темата със съдийството е много актуална - има съдии можещи и неможещи. Днес съдията на мача (б.р. - Станислав Тодоров) мисля, че изобщо нямаше нужда от ВАР. Когато има съдия, който знае, може и има авторитет, той трябва да се цени“, коментира Стефанов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Той направи паралел между съдийството у нас и в Англия - "В Англия съдиите свирят до 50 години. Ние тук недоразвити ли сме, че на 45 трябва да спрем да свирим. Или в Англия футболът е по-бавен и там могат до 50, а нашият понеже е светкавица, затова до 45. Затова нека тези, които могат, да ги запазим, да им дадем шанс наистина да има някакъв ред в българското съдийство. Днес за първи път видях двамата най-добри съдии в България - и Станислав, и Кабаков. Единият беше на ВАР и аз го питах „Ти за какво беше днес тук?“, а той ми вика: „Не знам, изпратихa ме“. Като има такъв съдия, ВАР не му трябва".

Относно обещанието му, че ще си смени името, ако защитниците на Славия се опазят от картони в мача срещу варненци, босът на "белите" отсече: "Ами защото извадихме Керчев, затова. Ще се прекръстя след мача с Левски!".

"Футболът е игра, в която никога не можеш да кажеш, че утре ще победиш. Ще се постараем, ще се борим, искаме при всички случаи да имаме още една победа. Дай Боже да успеем“, добави Венци Стефанов относно предстоящото столично дерби с Левски.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК