Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред медиите преди заминаването на отбора за Сплит, където утре „белите“ гостуват на местния Хайдук в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Босът на Славия не пожела да коментира провокациите на хърватския тим, за които БЛИЦ вече съобщи.

„Провокациите не са тема, която сега искам да коментирам. В мислим за футбол, а не за трансфери. Момчетата знаят каква отговорност поемат. Вярвам в нашите футболисти. Крайният резултат какъв ще бъде? Има много фактори, от които зависи“, коментира Стефанов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Загорчич е знаещ и можещ треньор. Той по-добре от мен разбира футбола и знае какво да направи. Искам да видя, че момчетата се раздават и се борят. Ние много добре знаем какви са нашите възможности, но аз съм убеден, че с нищо не сме по-малко от другите“, допълни босът на Славия.

„Смятам, че повече отбори трябва да разчитат на български футболисти, за да имаме някакъв тил за националния и за младежкия отбор, а също така, за да имаме по-добър футбол“, коментира Венци Стефанов.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019