Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори за възможното завръщане на Димитър Рангелов в клуба. Както вече стана ясно, 35-годишният нападател остана без отбор заради изтичането на договора му с турския Юмрание.

"С Митко сме се разбрали, той много добре знае. С него сме достатъчно близки, той е коректно момче. В момента си търси отбор. Игра доста силно в Турция. Ако не си намери отбор, знае - Славия е негов дом. Винаги може да разчита на нас. С него сме се разбрали още от миналата година. Но сега приоритет му е чужбина", коментира пред "Тема спорт" Венци Стефанов.

В момента мислите на боса на Славия са насочени изцяло към мача с Хайдук (Сплит) от втория квалификационен кръг в Лига Европа.

"Говорим за отбор от страната - световен вицешампион. Имат сериозни футболисти. Момчетата обаче не трябва да имат кой знае колко страх от Хайдук. Трябва да си играем нашата игра и да си чакаме шанса. И те са с два крака", добави Стефанов.

Той коментира и двата гола на бившия футболист на Славия Петко Христов за Фиорентина в контролен мач - "Няма лабаво, такива са продуктите на школата на Славия."

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019