Известният футболен треньор Велислав Вуцов взе отношение по расисткия скандал, в който беше забъркан синът му Светослав. Младият вратар на Славия беше обвинен, че е нарекъл „маймуна“ нападателя на Етър Гаетан Миси Мезу. Вили Вуцов гостува в предаването „Арена Спорт“ по БНТ1, където коментира и ситуацията в любимия му Левски.

„Съжалявам, че трябва да губя времето на хората. Не съм адвокат на Светослав, но не е подготвен сам да се защити. Говорих дълго с него и познавайки детето си, ще кажа, че това са само догадки. Нещо написано в социалните мрежи не е истина. При едно спорно положение, единствено му е казал: "Симулант, бягай от тука!". Последвали са някакви обиди на френски и английски. След края на мача е станало спречкване, при което играчът на Етър му е казал, че ще му стъпи на главата и ще го убие. Ако този човек подаде сигнал, ще го съдим за клевета. Консултирал съм се с адвокати. Това са неща, които са тотално измислени и изфабрикувани", заяви той в предаването "Арена спорт" по БНТ 1.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Левски не е жив. Какво да се вдигне? Вдига се жив човек! Най-важното нещо било отборът да се спаси... Година по-късно отново се заговори за отиване в Трета лига. Значи нищо не се е случило щом сме на това дередже. На път сме да бием всички антирекорди. Финансирането не се е подобрило. Когато имаш план и го спазваш, тогава трябва да правим оценки. Къде е планът за спасението? Чуваме само общи приказки. На Нова година махнахме пет чужденци и докарахме нови такива. Някой да представи план и по него да се движим. Не мога да повярвам, че някой може да каже, че нещата са по-добре. Оплакват се, че трябва да се дадат пари на Хубчев. Който го е уволнил, е трябвало да знае, че трябва да му плати. Когато се подписва договор, то се мисли“, допълни Велислав Вуцов.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството