Треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви след загубата с 1:2 от Лудогорец в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига, че е доволен от играта на неговия тим и младите играчи, които взеха участие в Разград.

"Лудогорец успя да си вкара гол повече от нас. Мога да съм доволен от целия мач, как го изиграхме. Горе-долу това, което сме тренирали през седмицата. Не успяхме да запазим резултата, след като изравнихме. За съжаление, има такива неща във футбола, днес играхме с много млади играчи. Вече мислим да другите мачове", започна Загорчич. 

"Всеки мач излизаме за победа, днес също се опитахме да го направим, но не се получи. Доволен съм от всички не само от Чунг До, футболът е колективен спорт. Той е много добър футболист. Доволен съм и от другите малки, които днес влязоха като резерви. Имаме 25 човека, във футбола винаги има контузии и картони. Искам всеки един играч да има самочувствие когато излиза на терена и да го прави по най-добрия начин. Със сигурност двубоят с Хебър ще е труден. Ще се подготвим да изиграем здрав мач срещу Хебър и да вземем победата", завърши сръбският специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023