Треньорът на Славия Златомир Загорчич разкри след победата над Етър с 1:0 на стадион „Александър Шаламанов“ в „Овча купел“ в мач от 16-ия кръг на efbet Лига, че "белите" си търсят нов централен нападател.

„Тежък мач за нас. Всички оставащи мачове до полусезона ще са тежки. Вкарахме дузпата, трябваше да си вкараме останалите положения и да си решим мача. Футболистите се раздаваха на повече от 100%. Не може всичко изведнъж да стане. Трябва да тренираме и да си повярваме в себе си, да се раздаваме максимално, да подобрим играта си и завършващата фаза“, започна Загорчич.

„Търсим си централен нападател, имаме нужда от един по-качествен централен нападател, който може да задържи топката, тогава ще е по-лесно и за останалите, които участват във фаза атака. Доволен съм от това, което направи днес Влади. Целта е да вземем максимално точки до края на полусезона и да си проведем добре подготовката“, продължи той.

„Неща, които са градени с години, рухват много бързо Много бързо рухват някои неща, които са градени с години. Искам просто да показват това, което правихме във всичките тези години. Много важен е следващият мач, срещу директните противници си играем за задължителни три точки, много са важни, играем за победа, не само в следващия мач, а и в останалите до паузата“, завърши Златомир Загорчич.