Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе крайно недоволен от изтърваната победа и равенството 1:1 срещу Черно море на старта в efbet Лига. Сръбският специалист се закани да проведе сериозен разговор с футболистите, за да не се допускат грешките, които костваха трите точки за „белите“.

„Направихме грешка в края на мача и позволихме да ни вкарат. Имахме ситуации, но не вкарахме втори гол и ни изравниха. Много ме ядосва това нещо и ще говоря с момчетата да не повтаряме грешките. През по-голямата част от мача играхме агресивно, което е мъжка игра, но в края пак не успяхме да задържим резултата. С желание и раздаване се справихме с добрите футболисти на Черно море. Добра игра на Андреа и Виячки. Рангелов се справи добре до момента, когато се контузи. За мен е важно да дава самочувствие и съвети на по-младите. Не спираше да гони противника. Ще ни помогне много“, сподели Загорчич след мача.

„Ще успеем да привлечем нови футболисти. В следващите две седмици може да стане. С президента разговаряйте за продажба на футболисти. Няма за какво да се вдигаме. Продължаваме да тренираме и отиваме в Разград да вземем своето. Срещу Лудогорец не може всеки път да казваш, че играеш за победа. Но ако изиграем добър двубой, ще вземем това, което заслужаваме. Ще се готвим през седмицата и ще се опитаме да вземем точки“, добави сърбинът.

efbet Лига - сезон 2020/2021