Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след равенството 1:1 при визитата на Ботев (Враца) и оцеляването на отбора в елита.

„Всички мачове бяха много трудни. Днес също. Най-много ме радва това, което виждам на терена – себераздаване. Ядосват ме пропуските, но се надявам тези неща да ги оправим за следващия сезон. Можеше още по-рано да вкараме гол. Рангелов пропусна една ситуация. Иска се много по-голяма концентрация в завършващата фаза. Контролирахме си нещата. Направихме една фатална грешка при статично положение, когато ни вкараха. Започнахме много добре второто полувреме. Опитвахме се да спечелим мача, но за съжаление не успяхме да използваме това“, каза Загорчич след мача.

„За нас протоколни мачове няма. Важно е и срещу Етър да играем на 100%. Трябва да вдигнем самочувствието на футболистите и да имаме спокойствие в подготовката за следващия сезон. Има спокойствие. Целта ни беше да станем първи в тази група. На Славия мястото не е в тази долна четворка. Това е отбор за горната шестица. Казах това още когато пристигнах тук преди 4 години“, добави сръбският специалист.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството