Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира победата на своя тим над Левски в мач от първия кръг на efbet Лига. “Белите” стигнаха до обрат и се наложиха с 2:1 на “Герена”, а специалистът призна, че е останал доволен от желанието на своите футболисти.

“Целият мач бе изнервен и се наложи в първите минути да покажем не толкова хубава игра. Доволен съм от желанието, което показваме на терена, дори когато губим. Успяхме да вкараме гол и да победим.

Така се наложи мача, че играхме на контраатака. Натискът на Левски отвори пространства и това позволи на нас да контраатакуваме. Не успяхме, за съжаление, да вкараме още някой гол. Чак толкова доминирищи не бяхме. Мачът бе 50 на 50. Ние направихме по-опасни атаки, които трябваше да реализираме, но не успяхме. Трябва да имаме едно търпение и да изграждаме атаките си. Липсват ни още двама-трима човека, за да направим една по-сериозна селекция, да няма отпускане. Надяваме се в тези дни да видим дали имаме възможност да вземем някого в определени позиции.

Никога не се връщаме назад. Гледаме напред и се опитваме да вдигаме футболистите, за да се раздават на 100%. Винаги търсим повече от тях и съм убеден, че те могат”, заяви Загорчич.

Efbet Лига - сезон 2021/2022