Треньорът на Славия Златомир Загорчич зави след отпадането от ЦСКА в полуфиналите за Купата на България след изпълнение на дузпи, че е вярвал в чудото, а отборът му е заслужавал трети гол. „Белите“ спечелиха с 2:0 в редовното време, но отстъпиха с 6:7 при дузпите.

„Виждах чудото. Бях убеден, че сме си в играта и имахме възможност да се класираме. Вкарахме два гола, имахме четири ситуации. Липсваше ни малко късмет. Не успяхме да вкараме трети гол, заслужавахме го. Изиграхме много по-силен мач от ЦСКА. Докарахме до дузпите и там вече е късмет“, каза Загорчич след мача.

„Трябваше да имаме търпение. Показахме го второто полувреме. Имахме два удара на Ради Кирилов. На два пъти Крис Добрев беше и опитът на Бакеро да прехвърли вратаря. Не вкарахме третия гол. Убеден съм, че щяхме да спечелим и да сме на финала. Имахме преднина при дузпите, но не успяхме да вкараме и да спечелим мача. Това е мачът, в който дузпите са късмет. Най ме боли за показаното първия мач. Трябваше да сме много по-агресивни. И в двата мача показахме много по-силна игра от ЦСКА“, каза още специалистът.