Александра Жекова е истински герой! Оказа се, че Сани е стиснала зъби и е участвала на Олимпиадата в Сочи, въпреки че само преди три седмици си е счупила опашката. Новината за скритата до този момент контузия на сноубордистката разкри баща й Виктор, който е и нейн треньор. Той беше изключително развълнуван след финала, в който България беше лишена от медал. Виктор Жеков дори не сдържа сълзите си в емоционалното интервю, което даде веднага след финала.

"Изпитах може би най-силните си чувства от много години насам. Битката за медал е невероятно усещане. Понеже знам с кой се бием и откъде идваме, много си ценим това, което правим. Сани направи нещо невероятно. Хората трябва да се гордеят с нея", заяви пред камерата на БНТ Виктор Жеков.

"Успяваме да се боричкаме с нации с огромни ресурси, с oгромни финанси, за които ние само можем да мечтаем. Нашият екип е единственият само от един човек. Сани се състезава, а аз съм й треньор. Съперниците ни имат доста големи щабове. Много съм благодарен на Джоко, който ни помага. Това е нашият треньор на паралелните дисциплини. Помагаме си, хубаво е, че има отлична атмосфера в нашия мини отбор. Много благодаря и на нашите хора от олимпийския комитет, които ми осигуриха помещение, в което да работя и да се подготвим. Така спестих някоя и друга минута, която щях да загубя, ако се беше наложило да обикалям", продължи Жеков.

Интервюто течеше, докато Сани още не се беше качила при баща си след финала. "Искам да я видя, да й се поклоня! Беше страхотна, шапка й свалям! Между другото... сега ще ви кажа нещо, което не се знаеше. Тя дойде в Сочи, въпреки че преди три седмици си счупи опашката. Много е болезнено. Сани още е със счупена опашка, но не се отказа!", разкри Виктор Жеков.

ПОДРОБНА ПРОГРАМА НА ОЛИМПИАДАТА - ТУК!

НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ ЛОГОТО ЗА ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ
5_2.jpg

НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ ЛОГОТО, ЗА ДА ВИДИТЕ КОГА СТАРТИРАТ БЪЛГАРИТЕ
44.jpg