Министър-председателят Пламен Орешарски ще гостува на Евгения Раданова в студийното и предаване "Днес на игрите с Евгения Раданова". То започва по БНТ1 в 17.25 ч. - точно 35 минути преди началото на Церемонията по откриване 22-ите зимни олимпийски игри на стадион "Фишт".
 
В предаването ще видите ексклузивно интервю на Стефка Костадинова за срещата и с Томас Бах на приема, който новият шеф на МОК даде в четвъртък за държавните ръководители и шефовете на национални олимпийски комитети.
 
Гостуването ще бъде повод министър-председателя да разгледа, телекомуникационния център, където са разположени всички телевизи, включително гиганти като NBC, и които ще направят откриването на 7 февруари достояние на 3 милиардна аудитория в 200 страни на света.
 
Пламен Орешарски се срещна в 11 часа в Красная поляна с българските олимпийци в присъствието на председателя на БОК Стефка Костадинова, министъра на младежта и спорта проф Мариана Георгиева и посланика на България в Русия Бойко Коцев. Той подари икона на Свети Георги, която символично връчи на знаменоската Мария Киркова.
 
Той пожела на спортистите ни да се представят достойно и да "носят в сърцето си Стефка Костадинова". От името на състезатели и треньори Александра Жекова благодари, като изтъкна, че условията са много добри и са предпоставка да извят най-доброто от себе си.
 
Почти всички български спортисти ще слязат на Церемонията по откриване, докато програмата ни министър председателя включва работни контактни срещи с премиера Медведев и президента Владимир Путин.
 
Заедно с държавните глави в Сочи той ще седне в официалната ложа, за да подкрепи нашите олимпийци при излизането им на стадиона по време на церемонията.
НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ ЛОГОТО ЗА ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ДЕНЯ

5_2.jpg

НАТИСНЕТЕ ВЪРХУ ЛОГОТО, ЗА ДА ВИДИТЕ КОГА СТАРТИРАТ БЪЛГАРИТЕ

44.jpg