Треньорът на Спартак (Варна) Александър Томаш беше много доволен от футболистите си след изразителната победа с 3:0 над ЦСКА в срещата от третия кръг на Еfbet Лига. 

"Много хора ми казват, че не трябва да казвам тези неща, но за мен сърцето е много важно нещо. Поздравявам момчетата, че ми се довериха, че повярваха в лудите ми идеи", започна Томаш. 

"Гледах ЦСКА срещу Лудогорец и видях, че те показаха топки срещу тях и точно така ние победихме днес - с топки и със сърце“, подчерта треньорът на Спартак.

"Имахме ситуации, които можехме да развием и по-добре. В момента тече една еуфория в Спартак, откакто съм тук. Аз съм наясно, че ако искаме да надграждаме, трябва да останем здраво стъпили на земята, защото сме далеч от това, което трябва да бъдем и искам да представлява Спартак“, каза още спецът.

"Аз не съм дал нищо, аз си върша работа. Искам да покажа, че треньорът е много важен. Ако искаме да играем европейски футбол, трябва да си оправим стадионите и терените, а другото е да лъжем футбола. Аз не искам да лъжа футбола“, завърши Александър Томаш.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025