ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Изключително сериозни мерки за сигурност са предприети във Варна за предстоящото дерби Спартак (Вн) - Черно море от 15 кръг на Първа лига. Градът е под блокада, след като от БФС и Главна дирекция "Национална полиция" определиха срещата между двата градски съперника от висок риск от нарушаване на обществения ред.

Областната дирекция на МВР ще охранява дербито с безпрецедентен брой униформени - 350 души и 6 полицейски кучета. Очаква се на двубоя да има и частни гардове. В деня на мача и до три часа след неговото приключване не се допуска предлагането на алкохолни напитки в спортната зона. Поетапно ще се спира движението за превозни средства по определени маршрути, но това няма да важи за градския транспорт.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Около 1200 души се очаква да наброява гостуващата агитка на "моряците", а стадионът ще е разпродаден. Феновете и на двата тима пък надъхаха своите любимци в последната тренировка преди дългоочаквания сблъсък.

В последното играно дерби от 2009 година "зелено-белите" ликуваха след 5:0 на "Тича". Всичките попадения тогава паднаха след почивката, а точни бяха Мирослав Манолов (51), Адриан Фернандеш (60), Георги Илиев (73), Адриан Фернандеш (75) и Тодор Колев (80). Треньор на домакините бе Никола Спасов, а гостите бяха водени от Атанас Джамбазки.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК