ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Топ плувецът ни Антъни Иванов се оплака от целенасочени атаки към него, които са го извадили от басейна за четири месеца. Той разказа, че не е тренирал от световното първенство през декември заради "мизерии, които ми правиха". 

Днес Иванов се включи в държавното първенство, от което би могъл да получи квота за следващото световно първенство и олимпийските игри в Париж. От идването си в България той два пъти е търсен за допинг проби.

 Топ Коефициенти за Спортни залагания!

"Ще се опитам да стана шампион на България. От световното първенство не съм тренирал, имах проблеми. Но въпреки всичко, мисля, че мога да взема квота за олимпиадата в Париж. Има време да вляза във форма. Аз съм достатъчно талантлив и кадърен състезател, за да се оправя", коментира пред bTV 23-годишният търновец.
 
Той се надява да се разбере с федерацията по плуване за договор. Разговорите по темата предстоят.

"Аз съм много важна част от отбора, както и за по-младите състезатели. Пример съм за тях. Ако ме изхвърлят от плуването, няма да подейства добре на целия спорт. Събудиха ме - "I'm Back", както казва Майкъл Джордан. Ако искам мога да плувам и до Олимпиадата 2032 г., няма кой да ме спре. Имам коридор, в който друг не може да ми повлияе", допълни Антъни, a по адрес на хейтърите каза - "Да са живи и здрави! Това само ме мотивира. Много обичам да ми казват, че не мога да направя нещо. Прочетох много неща - че вече не съм най-добрият, че повече няма да ме бъде. Аз съм като Роналдо, храня се с хейт. Той е моят идол",

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК