Чужденец №1 в българското първенство по хокей на лед Николас Ланг има шокиращи кадри от съблекалнята на ЦСКА на собствения си профил в „You Tube“.

24-годишният чешки нападател е направил два клипа от заснети видеа през телефона си. Единият е озаглавен: Това го няма никъде по света, празнуваш победа в мача все едно си спечелил Купа Стенли.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

От видеото се вижда как съотборниците му в ЦСКА пият бира и друсат кючеци в съблекалнята на отбора. Самият Ланг изглежда е шокиран от порядките в един от най-силните български хокейни отбори.

Другият клип е сборен от различни записи, които също са от мястото за преобличане на играчите. На тях се вижда не само присъствието на бира, но и на две млади руси жени. Едната от тях дори се включва с игра на карти с хокеистите.

ЦСКА финишира на трето място в крайното класиране на българския хокеен шампионат, след като надигра Славия в битката за бронза. Преди това „армейците“ отстъпиха на полуфиналите на Ирбис, който пък беше детрониран от НСА в спора за шампионската титла.

Николас Ланг пък стана първият носител на наградата – най-добър чужденец в българското първенство по хокей на лед.