Детелин Далаклиев заяви, че ще посвети евентуалната титла от турнира “Странджа” на новородената си дъщеря Ния. Детелин днес празнува и своя рожден ден, а половинката му Петя го дари с дъщеричка в нощта на 17-и срещу 18 февруари.

"Момиченцето тежи 3 килограма и половина и е 50 сантиметра. Ще се казва Ная. Звъня непрекъснато в родилното, чува се бебешки плач, а аз съм безумно щастлив. Нищо, че втора нощ не съм мигнал. Дори не знам как се боксирам в Ямбол. Вчера бих един от Египет - обратен гард, крив боксьор. Бих го със 7:0 точки, но не беше лесно - доста време не съм тренирал. А днес на полуфиналите спечелих срещу един французин с 3:0 точки. Французинът не е лош боксьор, свалих го в нокдаун, но и този мач не беше лесен", сподели Далаклиев.

„Малко ми е кофти, че не съм до семейството си, тъй като всичко това ми е тръпка. Утре дано всичко мине нормално и да видя дъщеря си. Спортът иска жертви и не ми е за първи път. Пожелавам й здраве. Човек ако има амбиции, ще постигне всичко. И дано постигне нещо голямо като баща си. Ако спечеля турнира, разбира се, че ще посветя пояса на нея. Винаги ми е било мечта да спечеля „Странджата”. Давам всичко от себе си”, завърши Дидо./БЛИЦ