Спортният талант на "Еврофутбол" Димитър Исаев започна силно участието си на международния турнир по скокове във вода за купа "София", който се провежда от 11 до 14 юли на столичния басейн "Диана". 18-годишният столичанин грабна титлите на кула и в отборната надпревара.

Митко успя да постигне 300,60 точки на кула, като остави зад себе си Алекс Витанов и Георги Димов. При тимовото състезание той и Джорджия Балева бях най-добри при съчетаните скокове от кула и 3-метров трамплин като постигнаха общ сбор от 265,85 точки. Втори е съставът на Великобритания, трети са другите двама българи - Ивета Шипочка и Георги Димов.

Днес Исаев ще скача от 3-метровия трамплин, а в четвъртък от 1 метър. В 8-то издание на турнира участват 205 състезатели от 19 клуба от 14 държави. Той се организира от СКПС "Витоша" под егидата на БФПС, а състезанието е за всички възрастови групи.

Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете Blitz.bg, gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg, actualno.bg и sportlive.bg, вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.