Сдружение ”Маратон 2006” обявява предизвикателство към спортистите и любителите на бягането в планината: Наемате ли се да изпреварите лифта на Витоша от Драгалевци до Бай Кръстю в изкачване с бягане?

Кирил Николов-Дизела вече прие предизвикателството. След постижението му да изкачи 5 върха за 24 часа това ще бъде следващото предизвикателство пред екстремия атлет. Ако искате да видите дали ще го направи, да проверите своите възможности, заповядайте на 13.10.2013 г. от 10 часа на долна лифтова станция на Драгалевския лифт.

Програма

Време и място: 13.10.2013 г. /неделя/, старт 10:00 часа долна станция на Драгалевския лифт.
Трасе: Трасето на лифта до Бай Кръстю.
Право на участие: Неограничено с предсъстезателен преглед и с възможност за такъв преди старта.
Контролно време: 1 час.
Заявки: до 12.10.2013 г. и на място от 9 до 9:30 часа на 13.10.2013 г. Класиране и награди: Всички успешно изпреварили лифта са победители. Ще получат специална грамота и материални награди. Най-доброто постигнато време при мъжете и жените ще бъде премирано допълнително. Всички приели предизвикателството и финиширали в контролното време ще получат грамота и сувенирен подарък.

Допълнителна информация: Ще бъде осигурено пренасянето на дрехи за преобличане до финала на всички участници, а на финала подкрепителна напитка и билет за връщане с лифта. Стартова такса за предварително заявените 5 лева, а за тези преди старта - двойна. За участничките при жените се дава една минута бонификация.
Награждаване и закриване: 11:15 часа на станция Бай Кръстю.