Кирил Терзиев и Елица Янкова напуснаха победени световното по борба, свободен стил за мъже и жени в унгарската столица Будапеща.
 
В кат. до 74 кг Терзиев претърпя поражение с 4:5 от Лука Лампис (Франция) още в първата си среща. Кирчо поведе с 3:0 точки, след което французинът намали на 2:3. Последва размяна на по една точка, за да се стигне до най-драматичния момент. При спорна ситуация и два пъти гледане на хватката на видео реферите отсъдиха още две точки на Лука, с което той спечели и срещата.
 
При 48-килограмовите световната шампионка за девойки Елица Янкова нямаше късмет навръх 19-ия си рожден ден.. В началото на схватката тя получи контузия в глезена и едва изкара целия мач срещу полякинята Анна Лукашак. В крайна сметка Ели не успя да се противопостави на своята съперничка и отстъпи с 0:7.
 
Шанс за малкия финал има Валя Трандева (51 кг). Тя загуби на старта с туш от Виктория Антони (САЩ), въпреки че резултатът бе равен 4:4, но допусна грешка. Съперничката й след малко ще се бори на полуфиналите срещу Ердинесимеш (Монголия), и ако спечели, Валя ще продължи в репешажите за бронза.