ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Шведският скиор Кале Халварсон се оплака от необичайна, но изключително болезнена травма след приключването на състезанието от 20 км ски-бягане от Световната купа, което се проведе в Рука (Финландия).

Състезателите още преди старта се оплакаха, че заради ниските температури техните екипи и състезателно бельо осигуряват малка защита от студа. След края на състезанието 34-годишният Халварсон обяви, че пенисът му е бил замръзнал.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Температурата в началото на надпреварата във Финландия беше минус 15 градуса, а шведът завърши на 18-о място и веднага влезе в палатката след финала, за да се стопли.

„Пенисът ми замръзна. Трябваше да стоя 10 минути в палатката, за да се стопли и да възвърна чувствителността си в слабините. Адски боли. Нетърпимо е. Не мога по никакъв начин да опиша ситуацията. Който е изпитал подобно нещо, ще ме разбере. Един съвет от мен – не допускайте подобно нещо. Това е най-жестоката болка, която може да изпитате. Късметлия съм, че очаквал раждането на второто си дете, тъй като една ли в бъдеще ще съм способен“, заяви Халварсон пред медиите.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!