Лятото е в разгара си, а участниците в „Еврофутбол“ продължават да трупат страхотни печалби, с които да подсилят морските си преживявания! Истински майстор на прогнозите направи „удар“ в букмейкърския пункт на „Слънчев Бряг“ и благодарение на атрактивните коефициенти спечели 20 644,82 лева със залог от 400 лева за 11 мача в права колонка. Това се случи вчера, 1 август, със срещи от първенствата на Русия, Дания, Финландия, Германия и турнира за Ауди Къп. Да му е честита печалбата!

„Еврофутбол“ определи Григор Димитров за абсолютен фаворит срещу Кайл Едмънд в мач от втория кръг на тенис турнира във Вашингтон, който ще се играе тази нощ – ставката за Гришо за Краен изход на двубоя е 1.30 срещу 2.30 за британеца. Категоричната победа на българина се потвърждава и от кофециентът за Първи сет/Краен изход 2/2 – 1.51, както и от този за Точен резултат (в сетове) 0:2 - 1.92. Повече информация за всички видове предвиждания, които предлага букмейкърската къща може да намерите тук.

Не забравяйте – „Еврофутбол“ отправя предизвикателство към майсторите на прогнозите с 30-те срещи от МАКСГОЛ, чрез които могат да увеличат своите печалби хилядократно! Букмейкърската къща дава коефициент от 3500 на тези участници, които познаят 8-те най-резултатни мача, при 7 познати коефициентът е 150, а при 6 – 80. Двубоите може да намерите тук.

Кампанията с допълнителни печалби „Еврофутбол – влез в играта!“ пък предлага шанс на всички играчи – независимо дали техните талони са печеливши или не, да се сдобият с четирицифрени суми! Повече вижте тук.