ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Големият скандал в българските щанги завърши с изненадващ обрат. Иван Иванов е върнат като треньор на националния отбор. Това е станало с решение на Управителния съвет на федерацията, където гласовете са били 4:1 в полза на олимпийския шампион от Барселона’92.

Както е известно, в началото на годината президентът на родната централа по вдигане на тежести Неделчо Колев еднолично освободи Иван Иванов и на мястото му назначи Пламен Аспарухов, Кристияна Колева и Лъчезар Кишкилов.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

Оказва, че решението на Колев противоречи на Устава на Българската федерация по вдигане на тежести, където е записано, че подобна промяна може да се прави единствено с решение на Управителния съвет. Това доведе до спешно свикване на УС, където след много дълги скандали Иван Иванов е върнат с 4:1 гласа.

Както е известно, след решението за смяна на Иван Иванов с екипа на Пламен Аспарухов, част от родните щангисти обявиха, че ще бойкотират националния отбор. Ангел Русев, Дейвид Фишеров, Христо Христов и Васил Маринов бяха категорични, че няма да се явяват на лагерите на тима.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК