ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Антъни Иванов участва на Държавното първенство по плуване на басейн "Диана", въпреки съобщението на БОК, че наказанието му за спиране на състезателните права за две години е потвърдено от Спортния арбитражен съд.

Един от водещите български плувци в последните години стартира в сериите на 100 метра свободен стил на започналия тази сутрин шампионат и даде второ време – 51,68 секунди, с което се класира за финала тази вечер. Най-бърз в пресявките бе съотборникът на Иванов в ПСК Черно море Дениел Нанков с 51,43 секунди.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

БОК вчера обяви, че Спортният арбитражен съд в Лозана потвърждава двегодишното наказание на плувеца за три неявявания на извънсъстезателни допинг теста, но адвокатът на състезателя Георги Градев опроверга информацията и заяви, че все още няма влязло в сила наказание заради липса на мотиви по делото.

24-годишният Антъни Иванов е заявен на пет дисциплини за Държавното първенство, но след вчерашното съобщение на олимпийския комитет бе изваден от стартовите списъци. По-късно плувец увери, че ще стартира на басейн "Диана" и това бе потвърдено тази сутрин, когато бе добавен в първа серия на 100 метра свободен стил.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!