ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Карлос Насар защити европейската си титла във вдигането на тежести. Пред хиляд зрители в зала "Арена София" 19-годишният талант стигна до златния медал в категория до 89 килограма при мъжете с двубой от 391 кг (176 кг в изхвърлянето и 215 кг в изтласкването).

"Можеше и по-добре, но поради крампа в крака реших да не минавам на третия си опит в изтласкването. Определено има още потенциал, който може да бъде разгърнат. За мен подкрепата на феновете беше истинската победа и затова бях така зареден и така енергичен, въпреки болежки и крампите, които получавах по причината, че съм обезводнен", коментира шампионът.

 WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Това е истинската победа за България - толкова хора дойдоха да гледат българска европейска титла. Феновете превърнаха това състезание в любимото ми досега", щастлив е Насар.

"Пътят е към Олимпиадата. Ние не спираме тренировки, даже другата седмица отново съм на състезание и въобще за секунда не съм забравил за целта си и ще я гоня", амбициран е здравенякът от Червен бряг.

"Днес нямах температура, но заради нея бях свалил килограми и поради това бях обезводнен и получих крампа на крака в последния опит", обясни още Карлос.

"Амбициите ми за тази година са златни медали на всички състезания, на които участвам. Това е страхотно усещане. Публиката пя химна заедно с мен. Това трябваше да се случи на българския народ", добави Насар.

"Не се притесних, когато Антонино Пицолато пробва да вдигне 222 килограма. Бях решил да му покажа как стават нещата, но просто не се наложи", завърши Карлос Насар.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!