Бронзовият медалист от Европейското по борба Даниел Александров определи като провал представянето си в Рига, тъй като целта му е била на всяка цена да извоюва злато.

Роденият в Дупница борец спечели втори бронз от голямо състезание, след като миналото лято отново се окичи с медал с такъв цвят на първите Европейски игри в Баку, като това всъщност бе първи медал за родината ни в историята на Игрите.

"Не съм постигнал нищо особено. Отидох да стана първи. За мен това е провал. Явно не съм достатъчно готов за шампион, ще трябва да тренираме повече и да гоним още по-големи успехи. Не знам какво не ми достигна. Личният ми треньор каза, че все още не съм готов за шампион. Ще наблегнем на тренировките и така", коментира Александров на аерогара "София".

"Тази година квалификациите са важни, трябва да вземем квота за Олимпиадата. Това е най-важното. Мисля, че ще участвам на квалификацията в Монголия. Гледали сме всички съперници с треньорите. Няма такива, които да не познаваме", добави 24-годишният медалист.