Ваня Стамболова се оказа буквално на крачки от голямата победа в четвъртия сезон на "Фермата" по bTV. Тя премери сили с Дидо от Д2, но в крайна сметка не успя да го пребори. Той грабна чек за 100 000 лева, а за Ваня остана удоволствието от успешното представяне в най-позитивния формат в родния тв ефир.

35-годишната лекоатлетка, която е поставила цели 11 национални рекорда, даде интервю за "ШОУ", в което говори и за допинг скандала. Припомняме, че през януари 2007 г. Стамболова беше уличена в употреба на забранени стимуланти (тестостерон) и наказана за две години със спиране на състезателните права.

"Този момент с допинга наистина бе един от най-трудните в живота ми, но благодарение на моето семейство и приятелите, които останаха с мен, успях да се справя", разказва шампионката.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Съжалявам, че не станах първа във "Фермата", въпреки че това все пак е една игра и победителят е само един", казва още Ваня Стамболова. 

"Спортът действително учи на дисциплина, както и на умението да не се отказваш, дори и да ти е много трудно, а във „Фермата” аз имах своите трудни моменти. Дал ми е страшно много и всъщност всичките тези качества, които показах в играта, могат само и единствено да ми помагат и занапред. Все пак това беше една игра, която изисква физически умения и в този смисъл се радвам, че успях да навляза в материята и да изуча уроците от фермерите", сподели атлетката, която е европейската шампионка на 400 метра за 2006 година
АНЕЛИЯ ПОПОВА/"ШОУ"

ЦЕЛИЯТ РАЗГОВОР С ВАНЯ СТАМБОЛОВА САМО В SHOW.BLITZ.BG!