ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

12-годишно момче е станало жертва на отвратителна гавра от своите съотборници. Това стана ясно, след като вечерта на 9 октомври жителка на руския мегаполис Санкт Петербург е сигнализирала в местната полиция.

Според подадената от информация, нейният син е бил изнасилен с използването на стик за хокей на лед. Тя е предоставила и медицинско свидетелство, където е описано, че при преглед на момчето е установена травма на правото черво. Пострадалото хлапе лично е дало показания пред властите.

Младият хокеист разказал, че след тренировка по хокей на лед влязъл в съблекалнята, а след него се появили останалите играчи – 20 човека. Един от тях му препречил пътя и попитал: „Къде отиваш?“. 12-годишният го заобиколил и се оправил към своето шкафче. През това време треньорът хвърлил бърз поглед в съблекалнята и си тръгнал.

След това останалите хокеисти го обградили и започнали да го засипват с боклука от кошчетата, както и да го замерят с топки за тенис на корт. Започнал неравностоен бой, в който множеството взело надмощие и съборило своя опонент на земята. Докато няколко човека го държали, останалите му събули панталоните и опитали за вкарат дръжката на хокеен стик в ануса.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„В отбора има едно момче – Максим, който не умее да се бие един на един и винаги губи. За да си отмъсти, използва приятелите си. Това е довело до насилването на сина ми със стик за хокей на лед. Петима са го държали, но моят син е трениран и добре подготвен. Успял е да се измъкне и да избяга. Отидохме в болница, защото така повече не бива да продължава“, разказва Наталия – майката на пострадалото дете.

„И преди сме подавали сигнали в органите за защита на детето. Последният беше три седмици преди инцидента. Бяха предупредени и треньорът, и ръководството на клуба. Имахме срещи с тях. Отговориха ни, че нищо не могат да направят. Според тях просто синът ми трябва да стане по-силен, по-зъл на терена и т.н.“, допълва жената.

Прокуратурата на Санкт Петербург вече се е заела с проучване на обстоятелствата за конфликта между младите хокеисти, както и за отвратителната гавра, на която е станал жертва 12-годишният играч. Треньорът на тима временно е отстранен от длъжността си.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!