Спортният екип на БЛИЦ пожелава на своите читатели здраве, щастие, успех, любов и пари през новата 2018 година. Нека всички бъдат по-добри и да прощават грешките на околните, да живеят в радост и да преодоляват с лекота всички трудности. Традиционно в първите часове на новата година екипът ни се обръща към родния спорт с пожелания от сърце.

Искрени пожелания за успех на зимната Олимпиада в Пьончанг, което е първото по-сериозно събитие през новата година. Нека Радослав Янков, Александра Жекова и останалите ни спортисти зарадват България с успех на олимпийските игри.

Пожелаваме на Григор Димитров да бъде в същата форма и тази година. Най-голямата ни спортна звезда има още малко до върха на световната тенис класация и защо да не го покори точно през 2018-а. Нашите пожелания са да спечели титла от Големия шлем, което е неговата мечта.

На футболните ни клубове пожелаваме малко повече успехи. Лудогорец ги постига, но ЦСКА, Левски и останалите трябва още малко да поработят, за да вдигнат нивото на футбола.

България ще бъде домакин на световно първенство по волейбол през септември – искрено желаем успех и медал на нашите момчета. Същото се отнася и за художествената гимнастика, която в последните години окупира челните места във всякакви класации заради успехите си. Пожелаваме на Невяна Владинова, Катрин Тасева, на останалите момичета от индивидуалното направление, както и на ансамбъла, на всички треньори и Илиана Раева същите, та дори и по-големи успехи през новата година.

Пожелаваме на борбата да излезе от кризата, в която попадна през 2017-а, на баскетбола да върне старите си позиции и отново да радва почитателите. Нека родните бойни спортове – таекуондо, карате и други, да продължат да доказват, че имат място сред големите. Не случайно един от малкото медали от световни първенства през миналата 2017 година бе на таекуондиста Владимир Далаклиев.

Пожелаваме успех на всеки наш спортист, който се труди неуморно и дава всичко от себе си, за да постигне целта си. Бъдете здрави, преследвайте мечтите си и вярвайте в себе си.

Спортният екип на БЛИЦ ви пожелава успешна и щастлива 2018 година.