ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Бившият световен шампион по плуване Скот Милър беше осъден на три години затвор, след като беше доказана централната му роля в организация за разпространение на наркотици.

47-годишният австралиец беше осъден на общо 5,6 години, като първите три от тях задължително трябва да престои в затвора. Близо половината от това време вече изтече, тъй като срокът на присъдата започва да тече от момента на арестуването му през февруари 2021 г.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Олимпийският медалист беше закопчан от властите при акция срещу групировка за разпространение на наркотици, след като бившият плувец в продължение на няколко дни е бил под специален мониторинг. При обиска беше намерено голямо количество дрога от различен тип.

Бяха открити метамфетамини, отлети във формата на свещи, на стойност 2 милиона австралийски долара, както и хероин, пари в брой и мобилни телефони.

Скот Милър печели един златен и два сребърни медала от световното първенство по плуване в малък басейн в Рио де Жанейро през 1995 г. На следващата година взима сребро и бронз на олимпийските игри в Атланта.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК