Световната звезда в снукъра Рони О`Съливан похвали нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Въпреки че не е запален по футбола, трикратният световен шампион разкри клубните си пристрастия.

“Обичам да гледам Барселона. Плащам си да ги гледам, но не бих платил, за да наблюдавам друг отбор. Гледам всичките дербита с Реал (Мадрид), интересно е какво ще се случи. От една страна е невероятният тактик Жозе Моуриньо, от друга е малкият магьосник Меси, който го побеждава. Всъщност, не съм запален фен, не плача, когато отборът губи. Нямам любим лондонски отбор, те са слаби”, заяви Рони пред камерата на ТВ7.

“Бербатов е фантастичен играч, невероятен талант. Той е находка за английския футбол, на когото му трябва повече финес”, коментира още снукър-звездата.

“Имам приятели българи в Англия, казват ми от доста време каква е вашата страна и че тук ще ми хареса. Не знаех, че съм толкова известен. Жените ви са красиви, най-красивите, които съм виждал. Да, казал съм на хората да ми търсят жена тук”, допълни на шега О`Съливан, който е женен и има три деца.

“Най-малкият ми син е на 4 годинки, дъщеричката ми е на 5. Надявам се да обичат спорта. Дъщеря ми обича да си играе с кукли, истинско момиченце”, завърши трикратният световен шампион, който изигра демонстративен мач пред около 600 души в столично кино./БЛИЦ