ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Лидерът на политическа партия "Има такъв народ" - Слави Трифонов, излезе с пост в социалните мрежи след големия успех на женския ни шахматен отбор.

Снощи Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева спечелиха европейската титла по шахмат, което накара Трифонов да коментира постижението им.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Публикацията на Трифонов:

"Всеки ден се взирам в проблеми, лъжи, измами и глупости. Всеки ден планирам как да ги избегна, как да постъпя правилно, как да направя така, че да е добре за хората, които обичам. Резултатът е, че трябва да се контролирам, да не се натъжавам и, общо взето, да се справям без много поводи за оптимизъм. И, когато се появи нещо хубаво и оптимистично, се чувствам, меко казано, странно.

Разбира се, нямам представа при вас как е, но Фейсбук ни дава възможността да бъдем лично откровени и да споделяме лични неща. Успехът на българските момичета Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, които спечелиха европейската титла по шахмат, ми подейства лично и оптимистично. В този спорт, в който се изисква толкова много интелект, толкова много качества - пет български момичета показаха, че са най-добрите в Европа.

Това е толкова хубаво и толкова зареждащо! Изпитвам чувство на гордост и респект! Уважаеми, Антоанета Стефанова, Нургюл Салимова, Виктория Радева, Гергана Пейчева и Белослава Кръстева, благодаря ви! Вие сте не просто шампиони, вие сте истински победители!", пише Трифонов.