ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Изключително висока оценка за ролята си на Посланик на 39-тото Световно първенство по художествена гимнастика получи Невяна Владинова.

Работата на вицепрезидента на БФХГ - Невяна Владинова по време на Световното първенство по художествена гимнастика, което се проведе в периода 14-18 септември в София, бе оценена високо на 84-тия Конгрес на ФИГ.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Мотивационната лекция с атлетите, която проведе заедно с президента на Техническия комитет към Международната федерация по гимнастика- г-жа Ноха Абу Шабана и представителя на атлетите - Сияна Василева малко преди да стартира Шампиона на планетата, една от активностите на Посланика, която не остана незабелязана и бе дадена за пример на провеждащия се в Истанбул - Конгрес.

България е представена от четирима делегата на 84-тия Конгрес на Международната федерация по гимнастика (ФИГ), който приключва днес в Истанбул.

В Турция са президентът на Българската федерация по гимнастика Красимир Дунев, вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владинова, дългогодишният международен съдия и член на Техническата комисия по спортна аеробика към ФИГ Десислава Богушева и Николина Христова, член на Техническия комитет по акробатика към ФИГ.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК