Скандалният голфър Тайгър Уудс проговори за първи път, след като в края на миналата година бяха разкрити над десет негови изневери. Най-богатият спортист застана пред камерите и каза, че съжалява. Тайгър поиска прошка от жена си Елин, от семейството, приятелите, феновете и всички, които го подкрепят. В 15-минутния си монолог поиска помощ за фондацията си, благодари на спонсорите си.

“Сега осъзнавам, че съм бил пристрастен към изневерите. Отдавам това на факта, че не успявах да се справя със славата. Не мислех за тези, които наранявам, а само за себе си. Преминах всички граници в брака си. Мислех, че съм работил много и сега трябва да се насладя на славата, заради парите ми, около мен винаги имаше жени, готови да споделят леглото ми. Държах се като глупак. Сега се срамувам. Нараних жена си, майка си, деца, разочаровах всички, които ме подкрепяха”, изповяда се голфърът.

Той заяви, че жена му Елин не го е удряла в нощта на катастрофата преди 84 дни, с която започнаха скандалните разкрития. “Елин се сърди и това е нормално. Няма да й се извинявам с думи, а с действия”, допълни спортистът. Според информациите в момента съпругата му изчаква с развода./БЛИЦ