Тотална неорганизация и хаос предшества бенефиса на Йордан Йовчев, предаде репортер на БЛИЦ. Минути след първоначално обявеното начало на шоуто - 19:30 часа, около 3000 души бяха извън зала "Арена Армеец" и имаше образувана километрична опашка. Именно заради това стартът на представлението се забави, за да могат всички да влязат и да го наблюдават.

Феновете на великия ни гимнастик затвориха цялото движение около съоръжението, а след това бурно недоволстваха от жестокото забавяне.

"Не е възможно да чакаме толкова много време. Ще хванем финалния пирует на Данчо. Безумна работа", ядосваха се фенове, дошли от цялата страна да видят последното голямо шоу на родната легенда.

Една от причините за блъсканицата беше липсата на достатъчно отворени входове на залата. На едно от крилата на съоръжението беше отворен един-единствен вход, който затрудни максимално посетителите.

Както вече стана ясно, всички билети за бенефиса на Йовчев бяха продадени и зала "Арена Армеец" е пълна за шоуто. Присъстват около 11 хиляди зрители.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ