Сладурът Том Дейли, който покори света при участието си на Игрите в Пекин е жертва на училищен тормоз. 14-годишният британски скачач, който бе най-младият участник на Олимпиадата е заплашван от съучениците си, че ще му счупят краката, пише "Сън". 

Завистливите деца го обиждали, и удряли при всеки повод, а в последно време започнали го замерят с различни предмети. Миналата седмица едно от момчетата го блъснало в стената с думите: "Колко струват краката ти? Ще ги счупим”.

Родителите се оплакали няколко пъти, но без резултат, след което го спрели от училище и не му позволяват да излиза от дома им. Роб и Деби се притесняват, че тормозът се отразява на подготовката му за състезание във Флорида следващия месец.

Том, който завърши седми при мъжете в скоковете на 10 метра в Пекин и е надеждата на Великобритания за медал от Игрите в Лондон след три години заяви: "Опитвах се да не им обръщам внимание. Мислех, че ще спрат. И в един момент осъзнах, че не искам да ходя повече там. Постоянно ме замерят. Правят го и малките деца, които подражават на по-големите. Тъжно е, че не мога да съм като другите в училище”.

Освен, че се справя добре в басейна учителите разкриват, че е и много добър ученик./БЛИЦ