ТОРОНТО МЕЙПЪЛ ЛИЙФС – Тампа Бей Лайтнинг 4:3
(1:0, 2:1, 1:2)
* Уилям Нюландер и Остън Матюс бяха в основата на успеха на Торонто. Нюландер завърши с два гола и две асистенции, а Матюс подаде за двете му попадение, както и за това на Джейк Гардинър. Джеймс ван Риймсдийк също беше точен, а Фредерик Андерсен направи 31 спасявания. Алекс Килорн, Никита Кучеров и Яни Гурд вкараха за Тампа Бей, а Андрей Василевски отрази 19 удара.

АРИЗОНА КОЙОТИС – Чикаго Блекхоукс 6:1
(2:0, 2:1, 2:0)
* Чикаго имаше повече удари към вратата в мача, но Аризона вкарваше повече голове за успеха си. Вратарят на „койотите“ Анти Раанта направи 37 спасявания. Тобиас Рийдер, Клейтън Келър, Макс Доми и Алекс Голикоски се отличиха с по гол и асистенция за победата. Ник Къзинс и Крисчън Дворак също бяха точни, а Кристиан Фишер направи две асистенции. Алекс ДеБринкет реализира единственото попадение за Чикаго.

Едмънтън Ойлърс – ФЛОРИДА ПАНТЪРС 5:7
(1:1, 2:2, 2:4)
* Винсънт Тротчек вкара хеттрик през последната третина, за да донесе успеха на „пантерите“. Вратарят на Флорида Джеймс Риймър получи пет гола от 32 удара, но въпреки това се поздрави с победа в края на мача. Стражът на Едмънтън направи 33 спасявания, но това не помогна на тима му. Евгени Дадонов се разписа два пъти за Пантърс, а Аарън Екблад и Денис Малгин завършшиха с по един гол и една асистенция. Джонатан Юбердо, Майк Матесън и Кийт Яндъл се отличиха с по две голови подавания. Конър Макдейвид и Патрик Маруун завършиха с по едно попадение и една асистенция за Ойлърс. Дрейк Каджула, Антон Слепишев и Леон Драйзайтъл също бяха точни за Едмънтън.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В НХЛ