ЧИКАГО БЛЕКХОУКС – Отава Сенатърс 3:2 след дузпи
(1:1, 1:1, 0:0, 0:0, 3:2)
* Ник Шмалц вкара при седмия кръг на изпълнението на дузпи и донесе на Чикаго едва втората победа в последните 11 мача на тима. Патрик Кейн се отличи с гол и асистенция за Блекхоукс в редовното време. Артьом Анисимов също се разписа, Антон Форсберг направи 32 спасявания. За треньора на Чикаго Джоел Кюневил това беше мач №1600 като наставник в НХЛ. Само Скоти Боуман и Ал Арбър имат повече. Мат Дюшен и Зак Смит се разписаха за „сенаторите“.

АНАХАЙМ ДЪКС – Далас Старс 2:0
(1:0, 0:0, 1:0)
* Раян Гецлаф блесна с гол и асистенция за четвъртата поредна победа на Анахайм. Хампус Линдхолм също се разписа, а Раян Милър направи 41 спасявания. Бен Бишоп отрази 15 удара към вратата на Далас, но не успя да предотврати втората поредна загуба на Старс.

ВЕГАС ГОЛДЪН НАЙТС – Калгари Флеймс 7:3
(2:1, 2:2, 3:0)
* „Златните рицари“ се върнаха начело на общото класиране на НХЛ за редовния сезон, след като записаха пета победа в последните си седем мача. Райли Смит, Алекс Тач, Ерик Хаула, Лука Сбиса и Раян Карпентър завършиха с по един гол и една асистенция за успеха. Уилям Карлсон и Коуди Ийкин също се разписаха. Давид Перон се отличи с две асистенции, а Марк-Андре Фльори направи 28 спасявания. Дъги Хамилтън блесна с гол и асистенция за Калгари. Останалите попадения бяха дело на Ти Джей Броуди и Матю Ткачък. Давид Ритих отрази 19 удара. Това беше трета поредна загуба за Флеймс.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В НХЛ