WINBET започва предлагането на специални събития и пазари за спортни залози за всеки кръг от Висшата лига на Англия. Събитията се налични ексклузивно в платформата winbet.bg, не се предлагат от никой друг български букмейкър и са с изключително атрактивни коефициенти.

Специалните предложения за Висшата лига ще се обновяват преди всеки кръг от английското първенство и вече могат да бъдат открити в секция Спорт на сайта на платформата.

Първите специални събития за Висшата лига на Англия от WINBET обхващат мачовете от предстоящия 20-ти кръг на лигата, които са предвидени да се проведат между 26 и 28 януари. Сред тях са възможности за залози за общия брой на головете, картоните и корнерите във всички мачове от кръга, както и залози за най-резултатен отбор сред посочените.

Особено интересни са и предложенията за залози за най-много отбелязани голове от групи от футболисти на различни отбори или общ брой голове, отбелязани от селекция от отбори. Така например, в селекцията от събития за този кръг на Висшата лига се предлага пазар Бруно Фернандес (Манчестър Юнайтед), Kевин Де Бройне (Манчестър Сити) и Мохамед Салах (Ливърпул) да отбележат общо над 3.5 гола в мачовете на своите отбори. 

Потребителите на WINBET могат да поставят само единични залози на стойност до максимум 50 лв. за Специалните събития за Висшата лига на Англия, като за тях ще важат и някои специфични правила. Например, тъй като са възможни равенства (повече от един победител) в изхода на някои пазари като „Отбор, отбелязал най-много голове“, в такива случаи печалбата от залозите ще бъде разпределена по равно между всички печеливши селекции по правилото dead heat. В случай, че футболист, включен в група от футболисти за специално събитие, не вземе участие в срещата на своя отбор, залогът остава валиден с участието на останалите двама футболисти и ще остане валиден дори само един футболист от групата да влезе в игра за своя тим. За събития, които не се проведат или не завършат в срок от 48 ч. от предварително обявения час за начало, залозите ще бъдат отменени. 

Пълните правила и условия Специалните събития за Висшата лига на Англия на WINBET са публикувани TУК.