Сдружение “Фуутура”, Агенция БЛИЦ и “Заимов спорт” (zaimovsport.com) имат удоволствието да ви поканят за участие на благотворителния футболен турнир в подкрепа на 17-годишната Елица Владиславова Христова от Вакарел. Проявата ще бъде с благотворителна цел и приходите ще отидат за лечението и възстановяването на младото момиче. Елица страда от Апластична анемия в тежка форма.

Единствената възможност за постигане на контрол на основното заболяване е осъществяването на алогенна трансплантация на костен мозък от напълно съвместим фамилен донор – брат на 21 години. Момичето е опирирано, трансплантацията е извършена на 22 януари 2014 г. Елица обаче се нуждае от ежедневни грижи, разходите на големи и непосилни за семейството й. Необходими са спешно средства за рехабилитацията.

Това е втори пореден благотворителен турнир, организиран от “Фуутура”, БЛИЦ и “Заимов спорт”. Първият се проведе навръх националния празник 3 март и протече при голям интерес от участници и публика. Тогава помогнахме на 9-годишната Йоана Йорданова от гр. Нови Искър.

В турнира участие взеха ветераните на “Левски”, “Телеграф”, “Фуутура”, “Тангра” – участник на Световното първенство за бездомни, “Отбор на сърцето” със специалното участие на Лео Бианки, Пацо от Гълъбово, Спенс, Играта, Орлин Павлов, група “Скандал”, DJ Дончо, Миро от Биг Брадър, "Асен и приятели", ЗЕС, “Метал Констръкшън”, “Победител 2014”, “Лъвовете”, “Тракия” и “Феникс”. Сред публиката и официалните гости бяха и други популярни личности като бившия селекционер на националния отбор и екстреньор на ЦСКА Пламен Марков, легендата на “Левски” Пламен Николов, д-р Митко Червеняков, мениджъра на “Отбора на надеждата” Виктор Кирков...


Дата: 5 май 2014 г. (понеделник)
Начало: 12:00 ч.
Финал: 16:00 ч. Място на провеждане - комплекс “Заимов спорт”, парк “Заимов”, София.

Условия за участие:

- Профил на турнира – аматьорски; за участници над 16 год.
- Награден фонд: Купа за 1-о место, обозначена с марката “Сдружение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура” + квота за участие в следващия турнир.
За всеки играч на отбора, заел първо място, има осигурен годишен абонамент Social +
Ще има и индивидуални награди – статуетки и карти за отстъпки в търговската мрежа, осигурени от Cartаbene - за голмайстор, най-полезен играч и най-добър вратар.

- Екипировка: Собствена, но ще има и осигурени потници и футболни топки.
- Участници: Във Фуутура Интеркъп БЮ ще участват отбори от различните аматьорски първенства и турнири по минифутбол в град София. Записването е отворено и за нови отбори. В момента има записани 6 отбора! Сред тях са футболни ветерани, “Телеграф”, “Фуутура”, "Тангра", "Лотос", "Зенит" и "Приятели на Ели".
- Формат: 15 отбора – 5 групи по 3 отбора, за елиминациите се класират първите отбори във всяка група + най-добрия втори!
Такса участие: 99 лв. на отбор за целия турнир

- Условия: Ползване на 2 минифутболни игрища едно до друго; 2 х 15 минути игрово време; 5 + 1 играчи, неограничени смени; Осигурени опитни съдии и медицинско лице; Съблекални с топла вода; Заведение с кухня точно до игрищата.
- Дата: 05.05.2014 г. Понеделник, 12:00 ч. – 17:00
- Място на провеждане - комплекс “Заимов спорт”, парк “Заимов”, София
За контакти и записвания: 0887 883 980- Методиев; 0988 909 201 -Димитров
Очакваме Ви!