Легендата на Аржентина Диего Армандо Марадона е разпуснал добре преди да класира тима на световното първенство в ЮАР догодина. “Гаучосите” биха Уругвай в решителна квалификация преди няколко дни в Монтевидео с 1:0.

19-годишна уругвайска певица разкрива, че е прекарала страхотна нощ с Дон Диего. Въпросната дама, която е и моделка, се казва Наталия Росас Муньос. Двамата се усамотили в хотел в района на Пунта Каретас в столицата Монтевидео. Красавицата е наричана втората Уанда Нара, тъй като удивително си прилича с жената на Макси Лопес.

“Това е много човешко, прекарахме една романтична вечер, която бе и много страстна. Той казва, че обича децата си. Аржентина дължи всичко на Армандо”, разказва русокосата хубавица.

“Срещнахме се преди година, но тогава не се случи нищо. Този път обаче всичко бе доста различно. Първо ме покани да пием кафе и аз приех. Говорихме за нещата в моя живот, а той ми сподели, че е много нервен заради предстоящия мач следващия ден. След кафето той ме покани в стаята си. Случиха се неща, които стават между двама възрастни”, приключва разказа си палавата Наталия./БЛИЦ