Играй БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Манчестър Юнайтед победи Милан след невероятна драма с дузпи на турнира "International Champions Cup". В редовното време двата тима не излъчиха победител на стадион "Роуз Боул" - 1:1. Алексис Санчес се разписа за "червените дяволи" в 12-ата минута, а само три по-късно Сусо изравни. До края на редовното време както избраниците на Моуриньо, така и играчите на Гатузо пропуснаха по няколко положения, за да се стигне до изпълнението на дузпи.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

При ударите от бялата точка съперниците сътвориха истинско шоу за зрителите, като изпълниха общо 26 удара. В крайна сметка победител се оказаха играчите на Манчестър Юнайтед, които надделяха с 9:8 точни изстрела. Макар да бе на страната на губещите, Хосе Рейна направи силен дебют за Милан, като хвана четири дузпи и отбеляза една. Koлегата му Жоел Кастро също изпълни дузпа, но не успя да вкара.

За шоуто още повече допринесоха Гатузо и Моуриньо, които дори изгледаха някои от изпълненията един до друг. В един момент треньорът на Милан отиде при колегата си, прегърна го и с усмивка го попита дали пък да не влезе на терена и също да пробва мерника си от бялата точка...

МИЛАН - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 9:10 след дузпи (1:1 в редовното време)
0:1 Луис Суарес (12), 1:1 Сусо (15)


 


 


*Снимки Getty Images/Guliver